Lirik Lagu Ati Sing Liyo - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit
Ilustrasi musik. Credit: unsplash.com/Lorenzo

Bola.com, Jakarta - Wengi iki ora penak atiku

Kelap kelip raiso merem mripatku

Biasane kowe ono sandingku

Aku turu tanganmu ngelus rambutku

Ku sendirian tidur kedinginan

Menunggu kamu tak pulang-pulang

Setiap malam aku kesepian

Hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang nakal

Aku raiso turu yen ora mok uru uru

Mata tak dapat terpejam bila gak kamu sayang

Bukalah dadaku, tresnoku hanya kamu

Yen kowe ra percoyo mangano godong telo

Sayang, kowe ndang balio

Aku raiso turu tanpa kamu ada di sampingku

Sayang, aku kan berjanji ora bakal lali

Njalok opo tak turuti

Sepurane yen aku iki salah

Kowe kangen tapi ora tak reken

Kowe purik neng omahe bulek

Nggowo menthok bebek karo pitek

Ku sendirian tidur kedinginan

Menunggu kamu tak pulang-pulang

Setiap malam aku kesepian

Hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang nakal

Aku raiso turu yen ora mok uru uru

Mata tak dapat terpejam bila gak kamu sayang

Bukalah dadaku, tresnoku hanya kamu

Yen kowe ra percoyo mangano godong telo

Sayang, kowe ndang balio

Aku raiso turu tanpa kamu ada di sampingku

Sayang, aku kan berjanji ora bakal lali

Njalok opo tak turuti

Sayang, kowe ndang balio

Aku raiso turu tanpa kamu ada di sampingku

Sayang, aku kan berjanji ora bakal lali

Njalok opo tak turuti

Sumber: Youtube Happy Asmara Music

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.

vidio:Thiago Silva, Chelsea