Lirik Lagu Jangrik Genggong - Waldjinah

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Kendal kaline wungu

Ajar kenal karo aku

Lelene mati digepuk

Gepuk nganggo walesane

Suwe ora petuk

ati sido remuk

Kepetuk mung suwarane

E ya e ya e..

E ya e yae yae yae

Jangkrik genggong

Jangkrik genggong

Luwih becik omong kosong

Semarang kaline banjir

Jo semelang rak dipikir

Jangkrik upo sobo ning tonggo

Melumpat ning tengah jogan

Wis watake prio

Jare ngaku setyo

Tekan ndalan selewengan

E ya e ya e…

E ya e yae yae yae

Jangkrik genggong

Jangkrik genggong

Wani nglirik sepi uwong

Yen ngetan bali ngulon

Tiwas edan ora kelakon

Yen ngrujak rujako nanas

Ojo ditambahi kweni

Kene tiwas nggagas

Awak adem panas

Jebul ono sing nduweni

E ya e ya e..

E ya e yae yae yae

Jangkrik genggong

Jangkrik genggong

Sampun cekap mongso borong

Sumber: Semarangkota