Lirik Lagu Kebal Kelaran - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - tego kowe tego

Ninggalne aku sing wis mulai tresno

Raono rasa bersalah

Kowe mbubrahi tatanan ati

Kowe ninggalne aku

Chattingan yo wis sayang sayangan

Kowe wis janji ra bakal ninggal aku

Kowe mundur aku ora popo

Mergo ati iki wes kebal mok larani

Masio loro, batinku kesikso

Aku lilo, sayangku mok tinggalno

Chattingmu gowo rasa

Perlahan-lahan tresnomu wis iso tak tompo

Kediri ngawi sing dadi saksi

Kowe mbubrahi tatanan ati

Kowe ninggalne aku

Chattingan yo wis sayang sayangan

Kowe wis janji ra bakal ninggal aku

Kowe mundur aku ora popo

Mergo ati iki wes kebal mok larani

Masio loro, batinku kesikso

Aku lilo, sayangku mok tinggalno

Kowe mundur aku ora popo

Mergo ati iki wes kebal mok larani

Masio loro, batinku kesikso

Aku lilo, sayangku mok tinggalno

Sumber: Happy Asmara Music

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.