Lirik Lagu Lagu Galau - Yowis Ben

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Jare ibuku luweh penak loro untu

Loro ati gawe awak iso kuru

Gak iso maju, mikir terus dalan buntu

Melongo karo galau saben malem minggu

Mikir kok dadi soro

Nangis malah dadi sengsoro

Kakean mangan ati, risi, gateli

Wes tak lakoni kabeh seng kon karepi

Ra perlu mikir pindo koe seng tak tresnani

Wes tak lakoni kabeh seng kon karepi

Ra perlu mikir pindo awakmu tak tresnani

Aku gak wedi nek misale kowe lali

Karo opo seng wes tak lakoni iki

Dadi saiki sakwise kabeh wes mari

Tak arep kowe iso ilang minggat lungo wes ra usah bali

Mikir kok dadi soro

Nangis malah dadi sengsoro

Kakean mangan ati, risi, gateli

Wes tak lakoni kabeh seng kon karepi

Ra perlu mikir pindo koe seng tak tresnani

Wes tak lakoni kabeh seng kon karepi

Ra perlu mikir pindo awakmu tak tresnani

Mikir kok dadi soro

Nangis malah dadi sengsoro

Kakean mangan ati, risi, gateli

Wes tak lakoni kabeh seng kon karepi

Ra perlu mikir pindo koe seng tak tresnani

Wes tak lakoni kabeh seng kon karepi

Ra perlu mikir pindo awakmu tak tresnani

Wes tak lakoni kabeh seng kon karepi

Ra perlu mikir pindo koe tak tresnani

Sumber: Musixmatch

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.