Lirik Lagu Lewat Angin Wengi - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit
Ilustrasi pasangan, malam hari. (Gambar oleh Mihai Paraschiv dari Pixabay)

Bola.com, Jakarta - Padange mbulan ndadari, Ngancani ati kang sepi

Gawe ngamboro roso angen iki

Angenku iki tondo yekti tresno ing ati

Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati

Esemmu tansah ngangeni

Opo ning kono kroso kangen iki?

Nadyan akeh godha

Ra ngalangi dalaning tresno

Mung sliramu memanike kalbu

Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku

Kang nandang kangen sliramu

Kang tansah manah atiku

Saben wengi ra biso nendro netraku

Lewat lirih sworo angin

Tak titipne roso kasmaran

Sedino koyo sewindu

Ngantu-antu ngenteni tekamu

Padange mbulan ndadari

Ngancani ati kang sepi

Gawe ngamboro roso angen iki

Angenku iki tondo yekti tresno ing ati

Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati

Esemmu tansah ngangeni

Opo ning…

Sumber: Youtube Happy Asmara Music

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.