Lirik Lagu Lilakno Lungaku - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Aku ora nyongko bakal ngene akhire

Dadi mlaku dewe-dewe

Mergo tresno ra iso dipeksakno

Ati ikhlas lan nrimo legowo

Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono

Mugo kowe tambah bahagio

Mantepke atimu, kowe kudu percoyo

Tanpo aku kowe tetep iso

Mugo oleh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu

Ra bakal tak ganggu urusanmu

Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane

Mugo Gusti maringi restune

Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono

Mugo tambah bahagio

Mantepke atimu, kowe kudu percoyo

Tanpo aku kowe tetep iso

Mugo oleg restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu

Ra bakal tak ganggu urusanmu

Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane

Mugo Gusti maringi restune

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu

Ra bakal tak ganggu urusanmu

Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane

Mugo Gusti maringi restune

Mugo Gusti maringi restune

Mugo Gusti maringi restune

Sumber: Musixmatch