Lirik Lagu Lungo'o - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Aku ramekso koe dadi jodoku

Seng tak jalok tulus seko atimu

Nek pancen sliramu kui

Tulus tresno karo aku

Ra bakal lungani aku

Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli

Dinggo ngopo aku nggetuni

Jodoh lan rejeki

Neng tangane gusti

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno

Timbang neng kene jebule mung kepekso

Aku wes lilo, uwes iso nompo

Yen lungamu mergo wong liyo

Aku ramekso koe dadi jodoku

Seng tak jalok tulus seko atimu

Nek pancen sliramu kui

Tulus tresno karo aku

Ra bakal lungani aku

Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli

Dinggo ngopo aku nggetuni

Jodoh lan rejeki

Neng tangane gusti

Sumber: Youtube Fortuna Enterprise

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.