Lirik Lagu Lungset - Mahesa

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Sun sembur esem iki

Masio tah udan njero ati

Nono wujude ulihe nganteni

Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan

Sak temene isun salah paran

Welas ring ati wis sing ono liyo

Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo (ngeliyo)

Uwah roso ambi riko

Tau tah isun ngeloro (ngeloro)

Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan

Sak temene isun salah paran

Welas reng ati wes sing ono liyo

Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo (ngeliyo)

Uwah roso ambi riko

Tau tah isun ngeloro (ngeloro)

Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko

Uwah janji lan ati ngeliyo

Sepurane dung isun ninggalaken riko

Hang sun njaluk mung siji

Riko tetep wangi masio isun sing ono

Sumber: Musixmatch

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.