Lirik Lagu Nderek Dewi Maria - Djaduk Ferianto dan Kuaetnika

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Ndherek Dewi Maria, temtu geng kang manah

Boten yen kuwatosa, ibu njangkung tansah

Kanjeng ratu ing swarga, amba sumarah samya

Sang Dewi, Sang Dewi mangestonana

Sang Dewi, Sang Dewi mangestonana

Nadyan manah getera, dipun godha setan

Nanging batos engetnya, wonten pitulungan

Wit sang Puteri Maria, mangsa tega anilar

Sang Dewi, Sang Dewi mangestonana

Sang Dewi, Sang Dewi mangestonana

Menggah saking apesnya, ngantos kelu setan

Boten yen ta ngantosa, klantur babar pisan

Ugeripun nyenyuwun, ibu tansah tetulung

Sang Dewi, Sang Dewi mangestonana

Sang Dewi, Sang Dewi mangestonana

Sumber: Musixmatch

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.