Lirik Lagu Ngomong Apik-Apik - Syahiba Saufa

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Paran baen hang dijaluk

Yo ws isun turuti

Akeh hang riko karep

Yo wis isun lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo

Nong pikir riko

Kadung mulo sing tau cukup

Nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati

Biso ndudui dalan

Dudu malah gawe riko

Suyo lali-lalian

Dumeh mergo isun hang wels

Riko gampangno

Suwi-suwi perih nong batin

Hang isun roso

Isun ngomong apik-apik

Nawi sing biso maning

Ngaboti riko

Paribasan isun tau

Ono salah luput nong riko

Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane

Cukup semene, hoo

Cukup semene

Mestine welas ning ati

Biso ndudui dalan

Dudu malah gawe riko

Suyo lali-lalian

Dumeh mergo isun hang wels

Riko gampangno

Suwi-suwi perih nong batin

Hang isun roso

Isun ngomong apik-apik

Nawi sing biso maning

Ngaboti riko

Paribasan isun tau

Ono salah luput nong riko

Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane

Cukup semene, hee

Cukup semene

Isun ngomong apik-apik

Nawi sing biso maning

Ngaboti riko

Paribasan isun tau

Ono salah luput nong riko

Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane

Cukup semene, hoo

Cukup semene

Sumber: Musixmatch