Lirik Lagu Nutupi Laraku - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo

Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto

Ati rasane loro

Aku terimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku

Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku

Ngawe bingung atiku

Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Isih kuat ora atiku

Terus sabar ming ngremuk aku

Sakjane nyikso batinku

Nanging neng ngarepmu aku tetep nguyu

Nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu

Opo iso yen terus mlaku

Tak pekso senajan loro

Aku ra popo ning atiku sing rung kulino

Yen terus sabar aku uwis tau

Mangan ati kuwi mbendinaku

Cubo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo

Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto

Ati rasane loro

Aku terimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku

Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku

Ngawe bingung atiku

Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo

Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto

Ati rasane loro

Aku terimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku

Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku

Ngawe bingung atiku

Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Sumber: Youtube Happy Asmara Music

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.