Lirik Lagu Nyidam Sari - Manthous

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Upama sliramu sekar melati

Aku kumbang nyidam sari

Upama sliramu margi, wong manis

Aku kang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku, semana

Janji prasetyaning ati

Tansah kumanthil ning netra, rinasa

Kerasa rasaning driya

Midera sak jagad raya

Kalingana wukir lan samodra

Nora ilang memanise, adhuh

Dadi ati selawase

Nalika nira ing dalu, atiku

Lam-lamen sira wong ayu

Nganti mati ora bakal lali

Lha kae lintange mlaku

Upama sliramu sekar melati

Aku kumbang nyidam sari

Upama sliramu margi, wong manis

Aku kang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku, semana

Janji prasetyaning ati

Tansah kumanthil ning netra, rinasa

Kerasa rasaning driya

Midera sak jagad raya

Kalingana wukir lan samodra

Nora ilang memanise, adhuh

Dadi ati selawase

Nalika nira ing dalu, atiku

Lam-lamen sira wong ayu

Nganti mati ora bakal lali

Lha kae lintange mlaku

Sumber: Musixmatch

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.