Lirik Lagu Ojo Dadi Pecundang - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Ojo tau dadi pecundang

Mergo kelangan wong sing tok sayang

Iseh akeh konco sing ning mburimu

Dadi wong ojo goblok mencinta

Putus cinta ora masalah

Kowe ojo lemah

Mending balik kanan wae

Rene kumpul bareng konco koncone

Timbang kowe mikir dek’e

Malah soyo mumet ndase

Dilarani bola bali

Nanging ngopo kowe iseh bertahan

Pancen kowe goblok tenan

Mending golek tresno sing liyan

Ojo tau dadi pecundang

Mergo kelangan wong sing tok sayang

Iseh akeh konco sing ning mburimu

Dadi wong ojo goblok mencinta

Putus cinta ora masalah, kowe ojo lemah

Yen perjuanganmu wes ra digagas

Tresnomu nggo dek’e ora terbalas

Mending tinggalno, ojo goblok mergo tresno

Percuma wae tok pertahanke

Mergo dekne wes gandeng karo tresno liyane

Konco mung iso ngandani

Nek kowe panggah ngeyel, yowes modaro

Ojo tau dadi pecundang

Mergo kelangan wong sing tok sayang

Iseh akeh konco sing ning mburimu

Dadi wong ojo goblok mencinta

Putus cinta ora masalah, kowe ojo lemah

Sumber: Youtube Happy Asmara Music

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.