Lirik Lagu Ojo Nangis - Ndarboy Genk

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Mbiyen mbok perjuangke

Saiki mbok sia-siake

Aku sing slalu ono pas kowe loro

Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis njogo ati

Kowe dolanan ning mburi

Kabeh sing tak perjuangke sio-sio

Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kudune ngati-ati

Opo maneh yen bab ati

Kudu mlaku dhewe-dhewe

Larane tak tanggung dhewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe

Mending pisah, aku wis ra betah

Wis kebacut getun kulo nderek langkung

Tresno wis rampung

Ojo nangis (ojo nangis)

Sing uwis, yo uwis (yo uwis)

Sing ilang, ben ilang

Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah (aku nyerah)

Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane

Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Sumber: Musixmatch

Tujuan kami adalah menciptakan tempat yang aman dan menarik bagi pengguna untuk terhubung melalui minat dan kegemaran. Untuk meningkatkan pengalaman komunitas, kami menangguhkan sementara fitur komentar artikel