Lirik Lagu Pamer Bojo - Didi Kempot

Bola.com, Jakarta - Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan

 

Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti spree suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku

 

Dudu klambi anyar sing nang njero lemariku

Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku

Nangi kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng sopo seneng aku yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar neng ngarepku