Lirik Lagu Pingal - Denny Caknan

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Piye sek jelaske karo wongtuwo

Wes ngelakoni tekan semene

Nek akhire bakal bubar pisahan

Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali kowe sing tau ngomong dewe

Ngelakoni tresno tekan tuwo

Ora ngeliyo mung aku ning atimu

Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan

Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan

Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan

Saiki nyatane kowe malah milih

Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku

Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

Ra jenak dolan, ra doyan mangan

Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan

Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan

Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan

Saiki nyatane kowe malah milih

Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku

Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

Ra jenak dolan, ra doyan mangan

Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan, ra doyan mangan

Nek ra mbok dulang

Sumber: Liputan6.com

Yuk, baca artikel lirik lagu lainya dengan mengikuti tautan ini.

Tujuan kami adalah menciptakan tempat yang aman dan menarik bagi pengguna untuk terhubung melalui minat dan kegemaran. Untuk meningkatkan pengalaman komunitas, kami menangguhkan sementara fitur komentar artikel