Lirik Lagu Pisah - GuyonWaton

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Kowe sing ono ning atiku

Teko tanpo tak kiro

Ning tengah ati sing wis dadi siji

Abot ninggalke tresnoku

Tanpo ngerti

Opo sebab lan kesalahanku

Tekan saiki aku ora iso lali

Lagumu sing nggawe bungah ing ati

Sumilire angin tengah wengi

Sing nggawe tentrem ning njero ati

Aku kudu nrimo

Aku karo kowe pancen ora iso

Nanging awak dewe Kudu iso nompo

Nompo kahanan sing Raiso di peksake

Netes banyu moto

Nggawe loro ning njero dodo

Ati iki iseh tresno

Kepekso pisah mergo wong tuwo

Dudu salahku karo kowe

Kahanan mekso koyo ngene

Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sing luwih soko aku

Tekan saiki aku ora iso lali

Lagumu sing nggawe bungah ing ati

Sumilire angin tengah wengi

Sing nggawe tentrem ning njero ati

Aku kudu nrimo

Aku karo kowe pancen ora iso

Netes banyu moto

Nggawe loro ning njero dodo

Ati iki iseh tresno

Kepekso pisah mergo wong tuwo

Dudu salahku karo kowe

Kahanan mekso koyo ngene

Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sing luwih soko aku

Karo wong liyo

Sing luwih soko aku

Karo wong liyo

Sing mungkin dudu aku

Sumber: Youtube GuyonWaton Official

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.