Lirik Lagu Pokemon (Pokoke Move On) - Nella Kharisma Feat. Shodiq

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Mas aku njaluk sing gede pangapuramu

Sejatine aku isih tresno awakmu

Tak akoni pancene aku sing kleru

Ojo lungo kangmas, pancen aku sing salah

Cukup semene wae anggonku ngerasake

Ngerasake sliramu sing malah soyo nyepeleke

Jare tresno aku kok aku mbok sio-sio

Polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

Kangmas dudu maksudku gawe gelo atimu

Pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu

Netes weluh iki mergo kangen marang kowe

Opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

Duh dek aku wes lali

Nyambung katresnan karo kowe aku wes ora wani

Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi

Sori aku ora sudi

Aduh dek aku wes loro

Tak ikhlasno mugo ati uwis gelo

Timbang aku gejeron mendingan aku move on

Pokemon pokoke move on

Ati iki isih tresno marang sliramu

Jembarno pangapuramu kanggo awakku

Snajan dirimu bacut cidro lan kejeron

Kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

Neng ati rasane nyesek soyo tenanan

Anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan

Saben mbengin nyawang fotomu dadi kelingan

Nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

Getun ati iki yen uwes ngapusi

Salahmu dewe mergo kowe sing njalari

Pancen salah tak akoni aku salah

Uwes gawe loro wes gawe uripku bubrah

Duh dek aku wes lali

Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani

Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi

Sori aku ora sudi

Aduh deh aku wes loro

Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo

Timbang aku gejeron mendingan aku move on

Pokemon pokoke move on

Duh dek aku wes lali

Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani

Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi

Sori aku ora sudi

Aduh deh aku wes loro

Tak ikhlasno mugo ati uwis gelo

Timbang aku gejeron mendingan aku move on

Pokemon pokoke move on

Sumber: Kapanlagi.com

Tujuan kami adalah menciptakan tempat yang aman dan menarik bagi pengguna untuk terhubung melalui minat dan kegemaran. Untuk meningkatkan pengalaman komunitas, kami menangguhkan sementara fitur komentar artikel