Lirik Lagu Sadar Diri - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Cen aku sing kleru nggugu omonganmu

Aku tak sing ngalah, wes ora betah

Yen tak terus teruske, aku mung loro dewe

Cukup semene, tak bubarke

Cen bener kandaku, cen leres pikirku

Tekamu mung ngelarani atiku

Ra bakal tak baleni, opo meneh dadi siji

Cukup reti ben gusti sing mbiji

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

Cukup semene, ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

Rasah nggetuni, dinggo sadar diri

Sok kowe bakal ngerti loro sing tak rasakke

Cukup semene, ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

Rasah nggetuni, dinggo sadar diri

Sewu siji sing purun nompo yen lakumu nggawe loro

Bolan baleni dolanan ati

Aku pancen ra sempurna, nduweku mung setia

Rasah nggetuni, dinggo sadar diri

Rasah kok nggetuni, nggonen sadar diri

Sumber: Happy Asmara Music

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.