Lirik Lagu Salah - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e

Aku ngerti aku iki sopo

Arep tresno aku wedi doso

Arep sambat nanging karo sopo

Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo

Sepurane yen aku iki salah

Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru

Arep tak selehne aku ora iso

Lek tak angkat aku soyo loro

Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e

Sepurane yen aku iki salah

Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru

Arep tak selehne aku ora iso

Lek tak angkat aku soyo loro

Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e

Ora bakal ono seng ngganteni kowe

Yo mung siji kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki

Masio kowe wes duwene dek'e

Masio kowe wes duwene dek'e

Sumber: Musixmatch

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.