Lirik Lagu Salam Tresno - Loro Ati

Bola.com, Jakarta - Sumilir angin wengi kang tumetes

Annambaih kangen ku sangsoyo gedi

Titipen rindu iki sangsoyo akeh

Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji

Tak simpen lan tak jogo tekaning pati

Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun

Sayang... Aku tulus tresno slirahmu... Huuu

Tresno ra bakal ilang

Kangen sangsoyo mbekas

Tembang rindu kanggo riko

Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo

Snadyan adoh panggonanmu

Sumpah tulus kanggo riko

Salam rindu neng slirahmu

Sumber: Youtube Just TV Entertainment

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.