Lirik Lagu Sampun Lilo - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku

Tulus di nggo mbahagiakke sliramu

Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku

Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu

Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe

Nanging kowe tresno dee

Aku sayang kowe nanging kowe sayang dee

Uwes tak lilakno wes kowe lungo o

Sing adoh seko uripku

Aku tresno karo kowe

Nanging kowe tresno dee

Aku sayang kowe nanging kowe sayang dee

Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo

Sumber: Youtube Happy Asmara Music

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.