Lirik Lagu Sewu Siji - Didi Kempot

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Aduh romo ibu, ngapuranen aku

Yen ono salah lan luputku..

Tak rumangsani, aku nduweni dosa

Nganti saiki, isih kroso ning dodo..

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga

Memuji marang, kang kuoso

Mugi enggal entuk, paring pangapuro

Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,

Yen nganti ono sewu siji sing wani,

Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,

Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo

Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga

Memuji marang, kang kuoso

Mugi enggal entuk, paring pangapuro

Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,

Yen nganti ono sewu siji sing wani,

Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,

Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo

Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo

Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

Sumber: Kapanlagi