Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot

Bola.com, Jakarta - Aku tak sing ngalah

Trimo mudur timbang loro ati

Tak uyako wong kowe wis lali

Ora bakal bali

 

Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu

 

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

 

Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu

 

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

 

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

 

ooohh... Tak tandur pari jebul tukule suket teki