Lirik Lagu Tak Ambung - Yowis Ben

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Janji karo yayanganku

Sesuk isuk arep mlaku-mlaku

Nanging wengine melekan kok aku ragu

Tibakno tangiku awan

Kesusu panik ra karuan

Gak nututi adus opo meneh parfuman

Kutarik gas pol pedah montorku

Sepurone yo yang awakku

Telat nyusul awakmu, amergo aku kebablasen turu

Ojo nesa nesu to yang ku

Mengko ilang ayumu

Mesem titik tak ambung pipimu

Kutarik gass poll pedah montorku

Sepurone yo yang awakku

Telat nyusul awakmu, amergo aku kebablasen turu

Ojo nesa nesu to yangku

Mengko ilang ayumu

Mesem titik tak ambung pipimu

Mesem titik tak ambung keningmu

Mesem titik tak ambung bapakmu

Sumber: Musixmatch

Yuk, baca artikel manfaat lainnya dengan mengikuti tautan ini.