Lirik Lagu Tiket Suargo - Jihan Audy

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Suargo tansah mengo lawange

Dicawisake kanggo sopo wae

Suargo tansah mengo lawange

Dicawisake kanggo sopo wae

Sing kuat imane lan becik amale

Rikolo urip ono donyone

Ya imammarus liya sannati

Anta babullah himuktamadzi

Fabidun yaya wa akhiroti

Ya rasulallah hibukdiyati

Tiket suargo regane murah

Nanging anehe akeh sing wegah

Tiket suargo regane murah

Nanging anehe akeh sing wegah

Tumindak becik angel lakone

Akeh godane lan rintangane

Sing kuat imane slamet uripe

Suargo tansah mengo lawange

Dicawisake kanggo sopo wae

Sing kuat imane lan becik amale

Rikolo urip ono dunyone

Ya imammarus liya sannati

Anta babullah himuktamadzi

Fabidun yaya wa akhiroti

Ya rasulallah hibukdiyati

Tiket neroko regane larang

Nanging sing seneng sepirang - pirang

Tiket neroko regane larang

Nanging sing seneng sepirang - pirang

Tumindak duso pancene gampang

Ojo turuti godane syetan

Sing ngajak marang kasengsaran

Sumber: Kapanlagi