Lirik Lagu Tresno Waranggono - Denny Caknan feat Yeni Inka

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Nelongso roso rasane tangis njroning atiku

Yen kelingan esem gemuyumu

Larasworo gending tresno gawe kangene atiku

Tansah eleng aku ro sliramu

Aduh kangmas sak tenane aku ngerti atimu

Ning wes pastine aku duk jodohmu

Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nrimo

Lilakno aku nyanding prio lio

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu

Kegugah atiku krungu suwaramu

Aku mung bisa ndedungo waranggono sing tak tresno

Mugo biso urep tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ning gending katresnanku

Tak tembangne saben kangen sliramu

Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris

Taklakoni Kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang

Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang

Tumetes eloku deres mili ono pipi

Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

Sumber: Youtube

Tujuan kami adalah menciptakan tempat yang aman dan menarik bagi pengguna untuk terhubung melalui minat dan kegemaran. Untuk meningkatkan pengalaman komunitas, kami menangguhkan sementara fitur komentar artikel