Lirik Lagu Urip Mulyo - OST Yowis Ben 3

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Oleh penguripan seng tentrem

Ayem ning njero dodo

Kanggo mangan kabeh wis marem

Ora kudu rekoso

Kuwi namung mbayangno

Ora ono sing nyoto

Rino wengi aku wis kerjo

Nanging durung keroso

Golek urip ning dunyo

Gaweane sengsoro

Nanging kudu podo nyambut gawe sing roso

Pasrah karo sing kuoso

Rausah nyusahno wong liyo

Mugo-mugo iso urip sing mulyo

Dadi wong sing uripe mulyo

Pinginane wong sak dunyo

Ojo nganggo coro sing ala

Nyolong hak'e wong liyo

Ora nganggo suloyo

Ileng karo sing kuoso

Mugo oleh urip sing mulyo

Tentrem ning njero jiwo

Golek urip ning dunyo

Gaweane sengsoro

Nanging kudu podo nyambut gawe sing roso

Pasrah karo sing kuoso

Rausah nyusahno wong liyo

Mugo-mugo iso urip sing mulyo

Sumber: Youtube StarvisionPlus

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.

vidio:Shin Tae-yong Masih Pusing Ngurusin Latihan Passing Timnas Indonesia! - Half Time Show Bolacom

Tujuan kami adalah menciptakan tempat yang aman dan menarik bagi pengguna untuk terhubung melalui minat dan kegemaran. Untuk meningkatkan pengalaman komunitas, kami menangguhkan sementara fitur komentar artikel