Lirik Lagu Wes Tatas - Happy Asmara

·Bacaan 1 menit

Bola.com, Jakarta - Tak Eleng-eleng mbiyen

tau ngomong opo

Arep ngancani aku tekan

pungkase umurku

Nanging saikine

kowe ninggal janjine

Ibarat banyu mili

wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu

Mesti kowe sambat ora kuat

Aku uwes ora pengen lara

Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

Layangan sing tatas

Tondo tresnoku wis pungkas

Mabur duwur ngalang-alang

Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman

Ninggalke roso kelaran

Opo iki wes takdire

Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah

Sumber: Youtube Happy Asmara Music

Yuk, baca artikel lirik lagu lainnya dengan mengikuti tautan ini.