Lirik Lagu Jangrik Genggong - Waldjinah

Aning Jati
·Bacaan 1 menit
Lirik Lagu Jangrik Genggong - Waldjinah
Lirik Lagu Jangrik Genggong - Waldjinah

Bola.com, Jakarta - Kendal kaline wungu Ajar kenal karo aku Lelene mati digepuk Gepuk nganggo walesane Suwe ora petuk ati sido remuk Kepetuk mung suwarane E ya e ya e.. E ya e yae yae yae Jangkrik ...